New Year, New City – Konehuone5@Kajaani & Jungle Classics@Tampere

AWww yeah so it’s 2012 and January was quiet – dead quiet I might say. But now it’s already February so got something new on a roll. Gonna join up my one of our dear Litku resident’s and take over the northern Finland in Kajaani! Kajaani is Nocomply’s hometown and it’s farrfaar up north. Kuhmo – almost next to Kajaani – had over -38 celsius in this week so that town REALLY needs some warming up! Fresh beats incoming stay tuned Kajaani! We gonna smash the place in friday 17th of February.
Another thing that I must mention is that a week after Kajaani tour I’m back at the decks in our lovely Tampere. That’s right and this time joining to party organized forces of our local big guns: Esc & Infecto (aka Rico Tubbs) and gonna blast some classics in Volume in 24th of February – DNB classics from 1992 to present day! Promoter infos below – take care peace out.. -gr

Konehuone5

Description
“Viime kerran jälkeen luultiin että isommaksi ja komeammaksi ei enää tämän yökerhon puitteissa pystytä laittamaan, mutta oltiin niin väärässä. Nyt on dekot ja lavastus alan opiskelijoiden (eli tulevien ammattilaisten) toimesta, jälleen kovan luokan vieras Tampereelta, peräkärryllinen lisäbassoa SV-Soundilta ja täysin uudistettu tanssilattian valotekniikka 96:n toimesta – sellanen paketti kasassa että ei ole ihan hetkeen Nälkämaassa nähty! Toivotammekin kaikki enemmän kuin tervetulleeksi vuoden ensimmäiseen bassohierontaan.”

– Nino&Miro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

►►► KONEHUONE5

♠ 96’s Finest
♣ w/ special guest: GR (Litku, Spinni, TRE)
♦ Visuals & Lights by LJ Turbo Pascal
♥ Hosted by MC Lörde

♠ Decorations by KAO / tapahtumarakentaja-artesaanit
♣ Soundsystem by SV-Sound
♦ Wings by Red Bull
♥ Brand new dancefloor experience by Club 96

♠ 17.2.12 22-04
♣ Club 96
♦ 5€
♥ K-18

► house / trance / breaks / dubstep / drum’n’bass

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Kyllähän te tiiätte millanen homma! Koko ilta omistettu loistavalle elektroniselle tanssimusiikille; versioita vanhoista klassikoista + kokonaan uutta, freesiä materiaalia klubiskenen kärkinimiltä ja nousevilta tähdiltä! Kaikennäkönen jalan alle menevä bassosekoilu kuuluu tähän hommaan kuin jallu kolaan! Lähdetään taas näyttämään, että hyvää musiikkia on radiosoittolistojen ulkopuolellakin – itseasiassa nimenomaan siellä.

Tällä kertaa vieraaksi saapuu nykyisin Tampereella vaikuttava, pimeiden klubien kasvatti GR. Kovissa vesissä keitetyn savolaisen perhosenkiimainen setti on ehdottomasti kuulemisen arvoinen kokemus. Residentin viran toimitus Club Litkussa & Spinnissä sekä vierailut Helsingissä YK:lla HD/DC:ssä, Defencen mbar-illassa, Playgroundin BASSTARDSissa sekä Turun Superfinteissä puhunevat puolestaan.

Ja samat vanhat kuviot jatkuu; tapahtuman seinälle voi heitellä omia suosikkejansa toivekappaleiksi – näistä pyritään soittamaan niin moni kun meininkeihin saahaan uppoamaan! Lisäksi käsittämättömässä suosiossa olleet valotikut on luonnollisesti mukana – viimeksi ei tuhatkaan kappaletta riittänyt kaikille halukkaille… “Rave like it’s 2012!”

Tekniikan osalta riittää sanoa se, että tanssilattian valotekniikka on uudistettu täysin, ja SV-Sound kärrää paikalle 4 lisäsubbaria (tämän lisäksi tietenkin perinteinen KH-soundsysteemi) – kaikki tämä ihan vaan sen takia, että varmasti silmissä pimenee ja basso tuntuu rinnassa. Tämän päälle vielä lisäfiilistä tanssilattiakokemukseen tuo KAO:n tapahtumarakentaja-artisaanien luomat dekot.

Ommeinaa vaikka mitä! Tuttuun tapaan alkuillasta saapuville tarjolla loistavan musiikin lisäksi pientä naposteltavaa nestetankkauksen lomaan.

Nähdään tanssilattialla.

Jungle classics

BIG TUNES!!!
Drum & Bass -klassikoita tuutin täydeltä, aina vuodesta ’93 tähän päivään saakka!

Puikoissa:
GR (Spinni)
TRITO (Kongocrew)

sekä presidentit
INFEKTO (Beatformers)
ESC (Kongocrew)

5 eur. Sis. narikka.